Helend Klankbad in Hellevoetsluis

Op 27 september 2018 zijn wij in Hellevoetsluis gestart met een nieuwe reeks Helende Klankbaden in groepsverband. Dit is een maandelijks terugkerend evenement.

Het Helend Klankbad laat je volledig ontspannen en het geluid door je heen stromen. Aangename geuren ondersteunen de zintuigelijke waarneming.

Je maakt een innerlijke reis op de geluiden uit de natuur en klanken van de handpan, didgeridoo, indianenfluit, fujara, kaval, tongdrum, sjamanendrum en klankschalen. Je wordt ondergedompeld in trilling en klank. Geluid is trilling en trilling is energie. Spanningen en blokkades kunnen gemakkelijker los gelaten worden. Dit is het moment om niets te hoeven doen en er gewoon te zijn.    

Wij zijn één met onze instrumenten en communiceren via muziek en klank met de wereld om ons heen. Wij hebben op onze vele wereldreizen kennis gemaakt met en leren spelen op uitheemse en unieke muziekinstrumenten. Wij laten ons inspireren door de energie in de ruimte en spelen vaak intuïtief en geïmproviseerd in het moment.

Verder informatie:

Er zijn yogamatjes en dekentjes aanwezig. Maar het kan fijn zijn om sokken, matrasje, extra vest en/of dekentje mee te nemen, zodat je comfortabel en warm ligt.

Waar

Gezondheidscentrum Nieuw-Helvoet, Hoonaartstraat 72

 

3223 KB  Hellevoetsluis

Data & tijdstippen

31.01.19

28.02.19

28.03.19

25.04.19

20.00 tot 21.15 uur

inloop vanaf 19.45 uur

Prijs

per persoon

€. 18,50

 

Aantal deelnemers

Maximaal 10

 

Prijzen zijn gebaseerd op groepsverband en inclusief kopje thee met lekkernij na afloop.

Bedrag contant te betalen voor aanvang van de sessie.


Gratis afmelding tot 1 dag van tevoren.