Healing Klankbad, locatie Hellevoetsluis

Op de locatie BoeddhaBoom in Hellevoetsluis beginnen wij vanaf 27 september 2018 met een nieuwe reeks Healing Klankbaden in groepsverband. Dit is een maandelijks terugkerend evenement.

Het Healing Klankbad laat je volledig ontspannen en het geluid door je heen stromen. Aangename geuren ondersteunen de zintuigelijke waarneming.

Je maakt een innerlijke reis op de geluiden uit de natuur en klanken van de handpan, didgeridoo, indianenfluit, fujara, kaval, tongdrum, sjamanendrum en klankschalen. Je wordt ondergedompeld in trilling en klank. Geluid is trilling en trilling is energie. Spanningen en blokkades kunnen gemakkelijker los gelaten worden. Dit is het moment om niets te hoeven doen en er gewoon te zijn.  

Het Healing gedeelte wordt op deskundige en verantwoorde wijze uitgevoerd, waarbij via ‘channeling’ intuïtief afgestemd wordt op jouw behoeften, gevoelens en emoties van dat moment. Het enige wat je hoeft te doen is een comfortabele plek voor jezelf vinden, liggend of zittend, om deze klanken te ontvangen.  

Wij zijn één met onze instrumenten en communiceren via muziek en klank met de wereld om ons heen. Wij hebben op onze vele wereldreizen kennis gemaakt met en leren spelen op uitheemse en unieke muziekinstrumenten. Wij laten ons inspireren door de energie in de ruimte en spelen vaak intuïtief en geïmproviseerd in het moment.

Verder informatie:

Er zijn yogamatjes en dekentjes aanwezig. Maar het kan fijn zijn om sokken, matrasje, extra vest en/of dekentje mee te nemen, zodat je comfortabel en warm ligt.

Waar

De BoeddhaBoom, Rijksstraatweg 124,

3223 KB  Hellevoetsluis

Data & tijdstippen

27.09.18

25.10.18

20.00 tot 21.00 uur

20.00 tot 21.00 uur

inloop vanaf 19.45 uur

Prijs

1 persoon

2 personen

€. 17,50

€. 30,00 **

Aantal deelnemers

Maximaal 12

 

Prijzen zijn gebaseerd op groepsverband en inclusief kopje thee met lekkernij na afloop.

Bedrag contant te betalen voor aanvang van de sessie.

** Meld je jezelf met 2 personen aan, dan betaal je €. 15,00 per persoon. Mocht de 2e persoon onverhoopt niet deelnemen en kom je daardoor alleen, dan betaal je het reguliere bedrag van €.17,50 per persoon. 

Gratis afmelding tot 1 dag van tevoren.