Magnetisch Klankbad in onze Studio

De sessie start met een meditatie waarna het Klankbad begint. Het Klankbad zorgt voor volledige ontspanning van lichaam en geest, waardoor de aansluitende Magnetische Behandeling intensiever en dieper kan plaatsvinden.

Uiteraard is er tijdens dit Klankbad ook sprake van 'channeling', waarbij er afgestemd wordt op jouw behoeften, gevoelens en emoties van dat moment. Je ervaart het comfort van een verwarmd matras, dekens en kussens en je ligt letterlijk en figuurlijk in je eigen cocon. De inwerking van vibraties en klanken van de instrumenten is direct en heel dichtbij. De klanken, trillingen en resonanties brengen je lichaam en geest in beweging en veroorzaken onspanning en ruimte.

De Magnetische Behandeling

De Magnetische Behandeling wordt door Arianne uitgevoerd. Aan het einde van het Klankbad, waarbij je in een volledige ontspanning bent, neemt zij je mee in een magnetische behandeling. Je kunt op het comfortabele warme matras blijven liggen waarop je het Klankbad hebt ondergaan.

Magnetiseren is een spirituele behandelmethode, gericht op het in balans brengen van het energielichaam. Diverse klachten kunnen hierdoor worden verlicht, zoals stress, pijn, onrust, etc. Magnetiseren is een hele oude vorm van energie-overdracht die we allemaal wel eens gebruiken. Hoe vaak wrijven we niet over een zere plek en welke moeder heeft er niet een hand gelegd op het voorhoofd van een ziek of angstig kind. Intuïtief zijn het handelingen die we allemaal toepassen zonder dat we ons ervan bewust zijn dat het de oudste vorm van magnetiseren is.

Arianne's handen zijn de werktuigen waarmee de energie tijdens het magnetiseren wordt overgebracht. Het magnetiseren kan zowel op het fysieke lichaam door aanraken, als op kleine afstand hiervan in de aura gedaan worden.

De diverse meridanen en knooppunten worden behandeld, zoals het hoofd, de hartstreek, de buik en de benen. Plaatsen waar meer aandacht nodig is, vanwege energie-blokkades, negatieve energie of pijn, worden langer behandeld. Het doel van deze behandeling is om het energielichaam weer in balans te brengen.

Ook kan Arianne gebruik maken van technieken uit andere vormen van energetisch lichaamswerk. Denk daarbij aan Reiki en Aura of Chakra Healing en bijvoorbeeld reflexologie of de diverse soorten van massage. Als het nodig is, zal zij gebruik maken van technieken uit diverse disciplines. 

De gewaarwordingen die tijdens de Magnetische Behandeling kunnen optreden zijn:

  • Warm of koud gevoel        

Dit wordt veroorzaakt door de energie die door het lichaam stroomt en het evenwicht herstelt. Warmte die uit Arianne's handen wordt gevoeld, duiden op ontspanning en opheffing van verkrampingen en blokkades. Kou is het gevolg van een belemmerde bloedsomloop die voortkomt uit spanning of stress.

  • Tinteling

Dit wordt veroorzaakt zodra het magnetiseren bepaalde blokkades opheft of opgeheven heeft. Het opnieuw stromen van de energie zorgt voor het tintelende gevoel.

  • Ontspanning

Het kan voorkomen dat je tijdens het magnetiseren helemaal niets ervaart van het in balans brengen van het energielichaam. Wel zal je jezelf tijdens en na het magnetiseren ontspannen en slaperig voelen doordat de magnetische behandeling het energiepeil beïnvloed waardoor in je lichaam de aanwezige stress en spanning wordt bestreden.

  • Visualisatie

Het kan voorkomen dat je tijdens het magnetiseren bepaalde beelden gaat zien. Deze visualisaties kunnen variëren van het zien van kleuren tot het zien van beelden uit het verleden.

  • Spiertrekkingen

Soms gebeurt het dat de spieren samentrekken tijdens het magnetiseren. Dit is het gevolg van veranderingen in de energiestroom.

  • Pijn

Hoewel het niet vaak voorkomt, kan ook pijn een tijdelijk effect van magnetiseren zijn. Dergelijke pijnen zijn het gevolg van het opheffen van energieblokkades en verkrampingen.

  • Emoties

Magnetiseren maakt soms emoties los. Vergeten of verdrongen emoties komen dan tijdens of na het magnetiseren aan de oppervlakte en kunnen niet meer worden ingehouden. Dit wordt veroorzaakt door het loslaten van emotionele knelpunten en trauma’s.

Duur van het Magnetisch Klankbad

Ca. 90 minuten.

Dit is exclusief de tijd om jezelf voorafgaand te installeren, het drinken van een glaasje mineralisch gereinigd water, en het ‘landen’ en napraten met een kopje verkwikkende thee met iets lekkers achteraf.

Aantal behandelingen:

Het is gebruikelijk dat je pas na meerdere sessies het gewenste resultaat permanent zal merken. Onze standaard richtlijn is 5 tot 10 behandelingen. 

Je hoeft niets mee te nemen. Alles is aanwezig om je te voorzien van kussens, dekens en een comfortabel matras. 

Waar

Studio OXYGEN, Langeplaat 37

 3181 ZH  Rozenburg

Data & tijdstippen

In onderling overleg op afspraak

 

Prijs

1 persoon

€. 40,00

Aantal deelnemers

Maximaal 1

 

Prijzen zijn gebaseerd op individuele behandeling met persoonlijke aandacht en inclusief gemineraliseerd water en kopje thee met lekkernij.

Bedrag contant te betalen aan het begin van de sessie.

Gratis afmelding tot 1 dag van tevoren.

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken, ga dan naar de link 'Contact' op deze website.