Het Klankbad

Terwijl je in een warme en sfeervolle omgeving op een comfortabel én verwarmd matras ligt, word je meegenomen op een innerlijke reis, gedragen door de klanken van o.a. didgeridoo, klankschalen, sjamanendrum, kungzee, handpan, boventoonfluit, fujara, tongdrum en indianenfluit. Aangename olie- of kaarsgeuren ondersteunen de zintuigelijke waarneming.

Er wordt gestart met een meditatie. Tijdens het Klankbad is er sprake van 'channeling', waarbij er afgestemd wordt op jouw behoeften, gevoelens en emoties van dat moment.

In tegenstelling tot grotere klankbad sessies, waar je met meerdere mensen in een grotere ruimte bent en vaak op een yogamat ligt, ervaar je bij dit Klankbad het comfort van een fijn matras, dekens en kussens en lig je letterlijk en figuurlijk in je eigen cocon. Verder is de inwerking van vibraties en klanken van de instrumenten direct en heel dichtbij. De klanken, trillingen en resonanties brengen je lichaam en geest in beweging en veroorzaken onspanning en ruimte.

Je hoeft niets mee te nemen. Alles is aanwezig om je te voorzien van kussens, dekens, slaapmasker en een comfortabel matras. 

De Magnetische Behandeling

De Magnetische Behandeling wordt door Arianne uitgevoerd. Aan het einde van het Klankbad, waarbij je in een volledige ontspanning bent, neemt zij je mee in een magnetische behandeling. Je kunt op het comfortabele warme matras blijven liggen waarop je het Klankbad hebt ondergaan.

Voor deze behandeling gebruikt Arianne het energieveld om haar heen. Dit is gekanaliseerde universele energie dat door het voorafgaande Klankbad versterkt en vergroot is, zodat de magnetische behandeling een indringende en langdurige inwerking heeft. Dit wordt versterkt door de aanwezigheid van kristallen, waaronder seleniet en apofylliet – beide stenen met een zeer hoge vibratie.

Tijdens de behandeling legt Ariane haar handen op diverse plaatsen van het lichaam, waaronder het hoofd, de hartstreek, de rug, de buik en de benen. Plaatsen waar meer aandacht nodig is, vanwege energie blokkades, negatieve energie of pijn, worden langer behandeld. Het doel van deze behandeling is om je energiestroom weer in balans te brengen.

De gewaarwordingen tijdens de magnetische behandeling

De gewaarwordingen die tijdens de magnetische behandeling kunnen optreden zijn:

  • Warm of koud gevoel        

Dit wordt veroorzaakt door de energie die door het lichaam stroomt en het evenwicht herstelt. Warmte die uit mijn handen wordt gevoeld, duiden op ontspanning en opheffing van verkrampingen en blokkades. Kou is het gevolg van een belemmerde bloedsomloop die voortkomt uit spanning of stress.

  • Tinteling

Dit wordt veroorzaakt zodra het magnetiseren bepaalde blokkades opheft of opgeheven heeft. Het opnieuw stromen van de energie zorgt voor het tintelende gevoel.

  • Ontspanning

Tijdens en na het magnetiseren voel je je ontspannen omdat ik door de magnetische behandeling het energiepeil beïnvloed waardoor in je lichaam de aanwezige stress en spanning wordt bestreden.

  • Visualisatie

Het kan voorkomen dat je tijdens het magnetiseren bepaalde beelden gaat zien. Deze visualisaties kunnen variëren van het zien van kleuren tot het zien van beelden uit het verleden.

  • Spiertrekkingen

Soms gebeurt het dat de spieren samentrekken tijdens het magnetiseren. Dit is het gevolg van veranderingen in de energiestroom.

  • Pijn

Hoewel het niet vaak voorkomt, kan ook pijn een tijdelijk effect van magnetiseren zijn. Dergelijke pijnen zijn het gevolg van het opheffen van energieblokkades en verkrampingen.

  • Emoties

Magnetiseren maakt soms emoties los. Vergeten of verdrongen emoties komen dan tijdens of na het magnetiseren aan de oppervlakte en kunnen niet meer worden ingehouden. Dit wordt veroorzaakt door het loslaten van emotionele knelpunten en trauma’s.

Duur van het Magnetische Klankbad

Klankbad  ca. 30 minuten

Magnetische Behandeling   ca. 30 minuten

Dit is exclusief de tijd om jezelf voorafgaand te installeren, het drinken van een glaasje mineralisch gereinigd water, en het ‘landen’ en napraten met een kopje verkwikkende thee met iets lekkers achteraf.

Aantal behandelingen:

Het is gebruikelijk dat je pas na meerdere sessies het gewenste resultaat permanent zal merken. Onze standaard richtlijn is 5 tot 10 behandelingen. 

Waar       : Studio OXYGEN - Healing by Music

                 Langeplaat 37, 3181 ZH in Rozenburg.

Tijd         : Op afspraak.

Kosten    : €. 30,00 per behandeling

Dit is inclusief een glaasje mineralisch gereinigd water en een kopje thee met iets lekkers. 

Heb je een vraag of wil je reserveren, ga dan naar de link 'Contact' op deze website.