OOSTRA® Didgeridoo

Wij hebben uitstekende en betaalbare didgeridoos voor de verkoop op voorraad. Deze kwaliteitsdidgeridoos zijn gemaakt van duurzaam verbouwd tropisch hardhout en zijn zowel voor de beginnende als voor de gevorderde didgeridoo-speler geschikt. Regelmatig hebben wij ook eucalyptus didgeridoos te koop.

In opdracht worden ook OOSTRA® Specials gemaakt. Dit zijn unieke didgeridoos die volledig op maat voor de toekomstige eigenaar gemaakt worden. Klik voor voorbeelden op 'OOSTRA® Specials'.

Steunen

Deze steunen zijn gemaakt van recycled steigerhout. Behalve dat ze een stoer uiterlijk hebben, wordt hiermee het milieu niet belast. Op verzoek kunnen de steunen geleverd worden voor 1 of meerdere didgeridoos en/of fluiten.

Clapsticks

De clapsticks worden vervaardigd uit diverse soorten hardhout en afgewerkt met milieuvriendelijke beits op waterbasis. Door de ovale vorm zijn er 2 verschillende klanken.

Repair

Heb je een didgeridoo die, vanwege een scheur of iets anders, reparatie nodig heeft? Wil je een nieuw houten mondstuk op je didgeridoo? Wil je iets veranderen aan je didgeridoo? Ook dat is mogelijk bij OOSTRA® Didgeridoo.

Voor vrijblijvende informatie, afspraak of bestelling, stuur een email naar:

oostradidgeridoo@gmail.com

Zie voor meer informatie de Prijslijst op deze website.