Helend Klankbad in onze Studio

Het Helend Klankbad start met een meditatie.

Terwijl je in een warme en sfeervolle omgeving op een comfortabel verwarmd matras ligt, word je meegenomen op een innerlijke reis, gedragen door de klanken van o.a. didgeridoos, klankschalen en -platen, percussie-instrumenten, handpan, boventoonfluit, fujara, sjamanendrum, tongdrum en indianenfluiten. Aangename olie- of kaarsgeuren ondersteunen de zintuigelijke waarneming.

Tijdens het Helend Klankbad is er sprake van 'channeling' waarbij er intuitief afgestemd wordt op jouw behoeften, gevoelens en emoties van dat moment. Hierdoor is iedere sessie anders. Het kan daardoor voorkomen dat het Healing Klankbad langer duurt dan voorafgaand is aangegeven. Dit heeft geen consequenties op de kosten.

Het Helende gedeelte van dit Klankbad wordt op deskundige en verantwoorde wijze door Richard uitgevoerd met ondersteunende energetische instraling. Richard gebruikt hiervoor de didgeridoo. De energie, trilling en inwerking van dit bijzondere muziekinstrument, is een weldaad voor lichaam en geest.

In tegenstelling tot grotere klankbad sessies, waar je met meerdere mensen in een grotere ruimte bent en vaak op een yogamat ligt, ervaar je bij dit Healing Klankbad het comfort van een fijn matras, dekens en kussens en lig je letterlijk en figuurlijk in je eigen cocon. Verder is de inwerking van vibraties en klanken van de instrumenten direct en heel dichtbij. De klanken, trillingen en resonanties brengen je lichaam en geest in beweging en veroorzaakt een onspanning en ruimte. 

Vooraf is er de tijd om jezelf te installeren en na afloop krijg je een verkwikkend kopje thee met iets lekkers aangeboden. Tijdens het theedrinken is er de tijd om te landen en ervaringen te delen. 

Het gehele sessie duurt 75 minuten. Je hoeft niets mee te nemen. Alles is aanwezig om je te voorzien van kussens, dekens en een comfortabel matras. 

Waar

OXYGEN Studio: Kleine Heistraat 16-51

4884 ME Wernhout

Data & tijdstippen

In onderling overleg op afspraak

alleen doordeweeks in de avonduren, vanaf 19.30 uur

Prijs

1 persoon

2 personen

€. 35,00

€. 60,00 p/p

Aantal deelnemers

Maximaal 2

 

Prijzen zijn gebaseerd op individuele behandeling met persoonlijke aandacht en inclusief gemineraliseerd water en kopje thee met lekkernij.

Bedrag contant te betalen aan het begin van de sessie.

Gratis afmelding tot 1 dag van tevoren.

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken, ga dan naar Contact op deze website.