Klankreis in onze Studio

De Klankreis start met een meditatie.

Terwijl je in een warme en sfeervolle omgeving op een comfortabel verwarmd matras ligt, word je meegenomen op een innerlijke reis, gedragen door de klanken van o.a. didgeridoos, klankschalen en -platen, percussie-instrumenten, handpan, boventoonfluit, fujara, sjamanendrum, tongdrum en indianenfluiten. Aangename olie- of kaarsgeuren ondersteunen de zintuigelijke waarneming.

Tijdens de Klankreis is er sprake van 'channeling' waarbij er intuitief afgestemd wordt op jouw behoeften, gevoelens en emoties van dat moment. Hierdoor is iedere sessie anders. Het kan daardoor voorkomen dat het Healing Klankbad langer duurt dan voorafgaand is aangegeven. Dit heeft geen consequenties op de kosten.

Het Helende gedeelte van deze Klankreis wordt op deskundige en verantwoorde wijze door Richard uitgevoerd met ondersteunende energetische instraling. Richard gebruikt hiervoor de didgeridoo. De energie, trilling en inwerking van dit bijzondere muziekinstrument, is een weldaad voor lichaam en geest.

In tegenstelling tot grotere klanksessies, waar je met meerdere mensen in een grotere ruimte bent en vaak op een yogamat ligt, ervaar je bij deze Klankreis het comfort van een fijn matras, dekens en kussens en lig je letterlijk en figuurlijk in je eigen cocon. Verder is de inwerking van vibraties en klanken van de instrumenten direct en heel dichtbij. De klanken, trillingen en resonanties brengen je lichaam en geest in beweging en veroorzaakt een onspanning en ruimte. 

Vooraf is er de tijd om jezelf te installeren en na afloop krijg je een verkwikkend kopje thee met iets lekkers aangeboden. Tijdens het theedrinken is er de tijd om te landen en ervaringen te delen. 

Het gehele sessie duurt 75 minuten. Je hoeft niets mee te nemen. Alles is aanwezig om je te voorzien van kussens, dekens en een comfortabel matras.

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken, klik dan op Contact en verstuur je aanvraag.