Terwijl je in een warme en sfeervolle omgeving op een comfortabel én verwarmd matras ligt, word je meegenomen op een innerlijke reis, gedragen door de klanken van o.a. didgeridoo's, klankschalen, kungzee, percussie-instrumenten, handpan, boventoonfluit, fujara, sjamanendrum, tongdrum en indianenfluiten. Aangename olie- of kaarsgeuren ondersteunen de zintuigelijke waarneming. 

Het Healing Klankbad wordt door Richard en Arianne samen gegeven en start met een meditatie. Tijdens het Healing Klankbad is er sprake van 'channeling' waarbij er intuitief afgestemd wordt op jouw behoeften, gevoelens en emoties van dat moment. Hierdoor is iedere sessie anders. Het kan daardoor voorkomen dat het Healing Klankbad langer duurt dan voorafgaand is aangegeven. Dit heeft geen consequenties op de kosten.

In tegenstelling tot grotere klankbad sessies, waar je met meerdere mensen in een grotere ruimte bent en vaak op een yogamat ligt, ervaar je bij dit Healing Klankbad het comfort van een fijn matras, dekens en kussens en lig je letterlijk en figuurlijk in je eigen cocon. Verder is de inwerking van vibraties en klanken van de instrumenten direct en heel dichtbij. De klanken, trillingen en resonanties brengen je lichaam en geest in beweging en veroorzaakt een onspanning en ruimte. Het Healing gedeelte van dit Klankbad wordt op deskundige en verantwoorde wijze uitgevoerd met ondersteunende energetische instraling.

Vooraf is er de tijd om jezelf te installeren en na afloop krijg je een verkwikkend kopje thee met iets lekkers aangeboden. Tijdens het theedrinken is er de tijd om te landen en ervaringen te delen. 

Het Healing Klankbad zelf duurt ca. 60 minuten. De gehele sessie ca. 1,5 uur.

Waar       : Studio OXYGEN - Healing by Music

                 Langeplaat 37, 3181 ZH in Rozenburg.

Tijd         : Op afspraak.

Prijs p/p :  €. 30,00

Je hoeft niets mee te nemen. Alles is aanwezig om je te voorzien van kussens, dekens en een comfortabel matras. 

Heb je een vraag of wil je reserveren, ga dan naar de link 'Contact' op deze website