Ervaar de Helende Kracht van klank en muziek.

Klank is geluid. Geluid is trilling. Trilling is energie.

De krachtige energie die tijdens het Klankconcert stroomt, zorgt voor balans tussen de linker- en rechter hersenhelft, initieert het zelfgenezend vermogen, geeft diepe ontspanning en innerlijke rust en laat energetische / emotionele blokkades los.

Het geeft een gevoel van weldaad voor lichaam en geest. Je wordt letterlijk ondergedompeld in trilling en klank. Geluid is trilling en trilling is energie. Spanningen en blokkades kunnen gemakkelijker los gelaten worden. Dit is het moment om niets te hoeven doen en er gewoon te zijn. Alles los te laten.

Wij nemen je mee op de klanken en geluiden van onze wereldse muziekinstrumenten, zoals fluiten, didgeridoos, handpan, tongdrum, klankschalen en meer. Via 'channeling' stemmen wij af op de behoeften, gevoelens en emoties van dat moment. Wij zijn één met onze instrumenten en communiceren via muziek en klank met de wereld om ons heen. Wij laten ons inspireren door de energie in de ruimte en spelen intuïtief en geïmproviseerd in het moment. Het enige wat je hoeft te doen is een comfortabele plek voor jezelf te vinden om de klanken en energie te ontvangen. 

Wij geven in onze OXYGEN Studio in Wernhout Klankconcerten voor maximaal 2 personen. 

Ook geven wij op locatie onze Klankconcerten. Kijk hiervoor in de Agenda of neem contact met ons op voor het organiseren van een Klankconcert op jouw locatie.