nieuws

1. jun, 2018

Zomerstop Klankbaden

Vanwege onze zomerevenementen en vakantie, geven wij van 1 juni t/m 23 september geen Klankbaden en behandelingen.

17. jun, 2018

Nieuwe locatie voor Healing Klankbaden in groepsverband

Wij zijn erg blij dat wij een prachtige nieuwe locatie hebben gevonden voor onze Healing Klankbaden in groepsverband. Het eerste Healing Klankbad vindt plaats in De BoeddhaBoom in Hellevoetsluis op 27 september 2018 van 20.00 tot 21.00 uur. Voor meer informatie, ga naar Klankbaden, Locatie H'voetsluis.

KLANKBAD in onze Studio

Zowel het OER KLANKBAD, HEALING KLANKBAD als MAGNETISCH KLANKBAD in onze eigen Studio, geeft een gevoel van weldaad voor lichaam en geest. Je wordt letterlijk ondergedompeld in trilling en klank. Geluid is trilling en trilling is energie. Spanningen en blokkades kunnen gemakkelijker los gelaten worden. Dit is het moment om niets te hoeven doen en er gewoon te zijn. Alles los te laten.

Persoonlijke aandacht

Omdat wij persoonlijke aandacht erg belangrijk vinden, voor en na maar vooral ook tijdens het Klankbad, geven wij in onze studio Klankbaden voor één of twee personen. Deze sessies hebben geen vaste data of tijdstippen. Er wordt met jou een afspraak gemaakt op een datum en tijdstip dat jou het beste schikt.

Je wordt persoonlijk in onze Studio verwelkomd. Voorafgaand bespreken we jouw eventuele wensen en geven wij uitleg over wat wij gaan doen en wat je verwachten kan.

Tijdens de sessie houden wij goed in de gaten hoe jij op bepaalde klanken en vibraties reageert en kunnen wij direct anticiperen op de energie en behoefte van het moment.