Oxygen Nieuws:

17. jun, 2019

Struinen in de Tuinen - 7 juli 2019 - Haagweg 403, Breda

Op zondag 7 juli 2019 geven wij tijdens Struinen in de Tuinen in Breda om 12.00, 13.30 en 15.00 uur een optreden in de tuin van Marco en Miriam. Kom en geniet van een ritmische wereldreis op onze inheemse muziekinstrumenten.

3. jun, 2019

Mystical Fantasy Fair - 13 en 14 juli 2019 - Heeswijk-Dinther

Dit energievolle en harmonieuze festival is een samenzijn met saamhorigheid, zijn zoals je bent … zonder het masker van alledag, zonder jezelf anders voor te hoeven doen.
Wij zijn dankbaar dat wij ook dit jaar weer mogen bijdragen aan de opening, het Hoogzomerfestival en onze eigen optredens mogen geven op het podium.

Klanksessies:
In onze eigen festivaltent geven wij klanksessies, die niet alleen de deelnemers maar zeker ook ons niet onberoerd laten. Menig traantje van geluk, blijdschap, ontroering maar ook onverwerkte emoties vloeien in onze tent.

Didgeridoo workshops:
Arianne is hoofddocent bij de Didgeridooschool Rotterdam en geeft tijdens dit festival didgeridoo workshops voor zowel beginners als gevorderden in onze eigen festivaltent. Verras jezelf door het geluid van dit bijzondere muziekinstrument. Zowel les-didgeridoos (gratis gebruik tijdens workshop) als verkoop-didgeridoos zijn aanwezig.

Het schema tijdens het festival is:

za. 13.07.19
10.00 u. - Didgeridoo workshop
11.00 u. - Klankbad
14.00 u. - Klankbad
16.00 u. - Klankbad

Zo. 14.07.19:
09.00 u. - Klankbad voor de vroege vogels
10.00 u. - Didgeridoo workshop
11.00 u. - Klankbad
14.00 u. - Klankbad
16.00 u. - Klankbad

Wil je deelnemen aan een klanksessie of didgeridoo workshop? Dan raden wij je aan jezelf van te voren aan te melden. Uit ervaring weten we dat het erg druk is en het aantal plaatsen in onze tent is beperkt.

Voor aanmelding, stuur een mailtje naar oxygen.healingbymusic@gmail.com

Heel graag tot ziens op Mystical Fantasy Fair!

Wij zijn Richard & Arianne Oostra en samen vormen wij OXYGEN–HealingbyMusic.

Onze nieuwsgierigheid naar andere culturen, ver afgelegen en vaak moeilijk bereikbare gebieden 'off the beaten tracks', inheemse volkeren en klank- & muziekinstrumenten, hebben decennia lang zwerftochten over alle continenten opgeleverd. Tijdens deze tochten hebben wij kennis gemaakt met en leren spelen op inheemse muziekinstrumenten, waaronder klankschalen in Nepal, didgeridoos in Australië, drums in Botswana, indianenfluiten in Noord-Amerika, steeldrums in het Caribisch Gebied en zoemhout in Zuid-Amerika. Deze tochten zijn onze inspiratiebron en bepalen onze levensfilosofie.

  • Arianne

    Arianne is muziekdocent, energetisch / magnetisch therapeut en natuurklankkunstenaar. Sinds 2014 is zij als hoofddocent verbonden aan de Didgeridooschool Rotterdam. Verder speelt zij native american flutes, boventoonfluiten zoals fujara en kaval, handpan, tongdrum en diverse percussie-instrumenten.

  • Richard

    Richard is klankwerker en instrumentenmaker, speelt didgeridoo, tongdrum en boventoonfluit en maakt als OOSTRA® Didgeridoo prachtige Performance Didgeridoos. Daarnaast maakt hij OOSTRA®SPECIALS op bestelling. Dit zijn unieke didgeridoos met emotionele waarde voor de opdrachtgever.

Wij zijn één met onze instrumenten en communiceren via muziek en klank met de wereld om ons heen. Wij laten ons inspireren door de energie in de ruimte en spelen vaak intuïtief en geïmproviseerd in het moment. Wij zijn gespecialiseerd in het werken met klanken uit de natuur.

Naast Didgeridoo Workshops, geven wij Helende Klankbaden. Daarbij gebruiken we didgeridoos, indianenfluiten, boventoonfluiten zoals fujara en kaval, handpan en tongue drum, en zingen wij Songs of Antiquity met de sjamanendrum. Tijdens deze bijzondere sessies maken wij verder o.a. gebruik van klankschalen en -platen, uitheemse percussieinstrumenten, thundertube en zoemhout.

Graag ontmoeten wij jou in onze eigen Studio, in onze locatie Hellevoetsluis of tijdens 1 van de festivals en evenementen waar wij op het podium optredens geven en Didgeridoo Workshops en Klankbaden geven in onze OXYGEN Festival Tent. 

Heel graag tot ziens!