11. feb, 2019

Helend Klankbad op 28 februari 2019

Op 28 februari a.s. geven wij het weer een Helend Klankbad in het Gezondheidscentrum Nieuw-Helvoet, Hellevoetsluis. Wil je jezelf onderdompelen in klank en muziek en de verborgen kracht en energie hiervan ervaren, geef je dan op via een mailtje naar oxygen.healingbymusic@gmail.com of whatapp naar 06-2901 3272.
Er zijn nog een paar plekjes vrij.

4. jan, 2019

Verhuizing Oxygen

Vanwege onze verhuizing, is vanaf 25.01.19 onze Studio aan huis gesloten. In het voorjaar zal onze nieuwe Studio op onze nieuwe locatie geopend worden. We houden iedereen daarvan op de hoogte via de website en FB.

Richard & Arianne Oostra

Wij zijn Richard & Arianne Oostra en samen vormen wij OXYGEN–HealingbyMusic.

Onze nieuwsgierigheid naar andere culturen, ver afgelegen en vaak moeilijk bereikbare gebieden 'off the beaten tracks', inheemse volkeren en klank- & muziekinstrumenten, hebben decennia lang zwerftochten over alle continenten opgeleverd. Tijdens deze tochten hebben wij kennis gemaakt met en leren spelen op inheemse muziekinstrumenten, waaronder klankschalen in Nepal, didgeridoos in Australië, drums in Botswana, indianenfluiten in Noord-Amerika, steeldrums in het Caribisch Gebied en zoemhout in Zuid-Amerika. Deze tochten zijn onze inspiratiebron en bepalen onze levensfilosofie.

Wij zijn één met onze instrumenten en communiceren via muziek en klank met de wereld om ons heen. Wij laten ons inspireren door de energie in de ruimte en spelen vaak intuïtief en geïmproviseerd in het moment. Wij zijn gespecialiseerd in het werken met klanken uit de natuur en geven naast klankbaden ook uiteenlopende workshops.

Arianne

Arianne is Magnetisch Therapeut (zie kopje Magnetische Therapie) en klankkunstenaar, en sinds 2014 als hoofddocent verbonden aan de Didgeridooschool Rotterdam. Zij geeft haar passie en enthousiasme voor dit bijzonder muziekinstrument tijdens lessen en workshops op alle niveau's door aan haar cursisten, zowel op school als op locatie, festivals & bedrijven. Verder speelt zij native american flute, boventoonfluit, fujara, handpan (hang), tongue drum en diverse percussie-instrumenten.

Richard

Richard is klankwerker, speelt didgeridoo, tongdrum en boventoonfluit en maakt als OOSTRA® Didgeridoo prachtige en betaalbare Performance Didgeridoos. Daarnaast maakt hij op bestelling unieke didgeridoos met emotionele waarde voor de opdrachtgever, zoals SAMSARA - een didgeridoo gemaakt van een antieke eiken kast. Een project waarmee hij medio maart 2018 klaar was. Foto's van SAMSARA vind je op deze website onder het kopje OOSTRA® Specials.

Ook heeft hij de ANNE FRANK DIDGERIDOO gemaakt. Deze unieke didgeridoo is gemaakt van een tak van de Anne Frank (moeder) Boom die in augustus 2010 tijdens een storm is omgewaaid. Op dat moment was de boom 170 jaar oud.
Arianne heeft de eer om de exclusieve speler van deze didgeridoo te mogen zijn en geeft daarmee deze wereldberoemde boom een stem.
 
Wij vinden dat zoveel mogelijk mensen deze emotionele en indringende Stem moeten kunnen horen ... als symbool van wederzijds respect, tolerantie en vrede. Deze bijzondere didgeridoo nemen wij dan ook altijd mee op locatie en wordt naast tentoongesteld, ook in onze Klankbaden gebruikt.

Naast Didgeridoo Workshops, geven wij Healing Klankbaden en Magnetische Klankbaden. Daarbij gebruiken we de didgeridoo, indianenfluit, boventoonfluit, fujara, handpan (hang) en tongue drum, en zingen wij Songs of Antiquity met de sjamanendrum. Tijdens deze bijzondere sessies maken wij verder o.a. gebruik van klankschalen en -platen, uitheemse percussieinstrumenten, thundertube en zoemhout.

Graag ontmoeten wij jou in onze eigen Studio (max. 2 personen), in onze locatie Hellevoetsluis (max. 12 personen) of tijdens 1 van de festivals waar wij op het podium optredens geven en Didgeridoo Workshops en Klankbaden geven in onze OXYGEN Festival Tent. 

Heel graag tot ziens!