Welkom op onze website.

Wij zijn Arianne en Richard Oostra en samen zijn wij OXYGEN-HealingbyMusic.

OXYGEN is ontstaan vanuit onze nieuwsgierigheid naar andere culturen, ver afgelegen en vaak moeilijk bereikbare gebieden 'off the beaten tracks', inheemse volkeren en klank- & muziekinstrumenten. Deze nieuwsgierigheid heeft decennia lang zwerftochten over alle continenten opgeleverd. Tijdens deze tochten hebben wij kennis gemaakt met en leren spelen op inheemse muziekinstrumenten, waaronder klankschalen in Nepal, didgeridoos in Australië, drums in Botswana, indianenfluiten in Noord-Amerika, steeldrums in het Caribisch Gebied en zoemhout in Zuid-Amerika. Deze tochten zijn onze inspiratiebron en bepalen onze levensfilosofie.

  • Arianne

    Arianne is muziekdocent, energetisch / magnetisch therapeut en natuurklankkunstenaar. Sinds 2014 is zij als hoofddocent verbonden aan de Didgeridooschool Rotterdam. Verder speelt zij native american flutes, boventoonfluiten zoals fujara en kaval, handpan, tongdrum en diverse percussie-instrumenten.

  • Richard

    Richard is klankwerker en instrumentenmaker, speelt didgeridoo, tongdrum en boventoonfluit en maakt als OOSTRA® Didgeridoo prachtige Performance Didgeridoos. Daarnaast maakt hij OOSTRA®SPECIALS op bestelling. Dit zijn unieke didgeridoos met emotionele waarde voor de opdrachtgever.

Wij zijn één met onze instrumenten en communiceren via muziek en klank met de wereld om ons heen. Wij laten ons inspireren door de energie in de ruimte en spelen vaak intuïtief en geïmproviseerd in het moment. Wij zijn gespecialiseerd in het werken met klanken uit de natuur.

Naast Didgeridoo Workshops, geven wij Klankconcerten, zowel in onze OXYGEN Studio aan huis als op locatie. Daarbij gebruiken we didgeridoos, indianenfluiten, boventoonfluiten zoals fujara en kaval, handpan en tongue drum, en zingen wij Songs of Antiquity met de sjamanendrum. Tijdens deze bijzondere sessies maken wij verder o.a. gebruik van klankschalen en -platen, uitheemse percussieinstrumenten, thundertube en zoemhout.

Graag ontmoeten wij jou, dus heel graag tot ziens!